luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Pavel Badea le cere craiovenilor să susțină echipa lui Adrian Mititelu: „Timpul este un sfetnic bun”

FCU Craiova a pierdut foarte mulți suporteri în ultimii ani. Adrian Mititelu a rămas cu puțini oameni alături, dar i se întinde o mână de unde se aștepta mai puțin. Pavel Badea, unul dintre oamenii care au pus bazele echipei CSU Craiova, în 2013, spune că FCU trebuie susținută de craioveni, pentru că este echipa orașului.

Badea le reamintește suporterilor faptul că au fost ani în care orașul nu avea nicio echipă, iar mulți craioveni au suferit. Fostul fotbalist al Universității Craiova consideră că Bănia nu avea nevoie de două formații și recunoaște faptul că a mers alături de Mihai Rotaru, pentru că nu voia să lase orașul fără fotbal. Despre fuziunea celor de la FCU cu CSU, Pavel Badea spune că o astfel de mutare nu se poate face prea curând.

Probabil că, existând două echipe în Craiova, oamenii au intrat într-o perioadă de saturație de fotbal. Eu îi îndemn să își aducă aminte că au existat perioade în care nu a existat nicio echipă. Era foarte trist să să nu ai fotbal în Craiova. De aceea, toți cei care iubesc fenomenul fotbalistic în Craiova ar trebui să susțină cele două echipe și să facă de așa manieră să fie un plus valoare pentru echipele pe care le susțin. Pentru a avea rezultatele pe care ei le așteaptă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că orașul Craiova nu avea nevoie de două echipe. Am pornit proiectul CS Universitatea Craiova datorită faptului că nu aveam echipă. Cred că orice decizie se va lua trebuie să fie bazată pe dorința suporterilor, care este scindată acum. Am încercat să dau un răspuns diplomat, pe care dacă îl analizați spune multe. Am spus suficient. Având în vedere ambițiile care există la nivelul comunității, din nefericire, este puțin probabil ca cele două echipe să se unească prea curând. Timpul este, totuși, un sfetnic bun și el poate regla anumite animozități, tensiuni și orgolii”, a spus Pavel Badea, la Fanatik Superliga.

Politica