duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Alina Rotaru este în comă și are nevoie de ajutor!

Alina de la Rotali Art are nevoie urgentă de bani: „Puterea comunitatii i-a salvat viata, dar nu e de ajuns”

Alina Rotaru este cea care deține Florăria RotaliArt de pe Calea Severinului nr. 58, lângă benzinăria Rompetrol. Aceasta are nevoie de ajutor financiar, aflându-se în comă la Spitalul Universitar din București. Ea este o figură cunoscută în comunitatea craioveană.

„In spatele acestui zambet frumos, este o durere de nedescris. Deja povestea este virala. Completez cu faptul ca se afla in coma la Spitalul Universitar din Bucuresti si ca asta a fost posibil datorita mobilizarii de azi noapte a intregii tari. Puterea comunitatii i-a salvat viata, dar nu e de ajuns! Avem nevoie de voi in continuare. Alina Rotaru, membra activa a comunitatii noastre, a fost diagnosticata gresit in Craiova, plimbata de la un spital la altul. Asteptam diagnostic final de la Bucuresti.

Intre timp, are nevoie de bani! Simplu. Pentru ca lipsa lor a adus-o aici. Demaram astazi o campanie de strangere de fonduri pentru ea.
Vom posta periodic rezultatele, va multumim anticipat. Avem nevoie de bani sa ii platim chiria la florarie, avem nevoie sa vindem florile, avem nevoie de bani pentru tratamente si recuperare. Alina este mama singura. Nu putem ramane indiferenti!

Policlinica Buna Vestire Craiova

RO50BACX0000001453102000
Beneficiar: Enache Daniela.
Va rog sa specificati la detalii: Pentru Alina Rotaru.
Nu avem timp sa deschidem cont separat. Ducem o lupta cu timpul. Va multumesc anticipat!”
, a scris Dana Enache, pe Facebook.

Politica