vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

AVE: Siguranța elevilor pusă în pericol – armă introdusă de un elev la Colegiul Tehnologic Forestier!

Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) critică solemn incidentul înregistrat în cadrul Colegiului Tehnologic Forestier, analizând circumstanțele, lipsa de seriozitate și integritate a unui elev a dus la spulberarea protecției în unitatea de învățământ.

Pe data de 10 ianuarie, o armă a fost găsită în ghiozdanul unui tânăr de 18 ani, în urma observațiilor unei eleve care a înștiințat degrabă conducerea școlii pentru a acționa în consecință. Apoi, directorul școlii a contactat autoritățile pentru a raporta incidentul.

În conformitate cu informațiile furnizate de IPJ Vâlcea, ca rezultat al investigațiilor, s-a consemnat că arma cu pricina este de tip airsoft cu bile, neavând autorizația necesară pentru utilizare. Situația prezentată a condus la inițierea unei anchete penale pentru a investiga posibila săvârșire a infracțiunii de port sau folosire neautorizată a obiectului amenințător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Invocăm autoritatea desăvârșită a conducerii școlii pentru implementa unor alternative benefice întocmirii siguranței în unitatea școlară. De asemenea, susținem cu precădere întreprinderea măsurilor necesare pentru elevul aflat în cauză!

Asociația Vâlceană a Elevilor

foto: arhiva

Politica