vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Asociația Prosumatorilor și a Comunităților de Energie, înființată la Craiova

Asociația Prosumatorilor și a Comunităților de Energie (A.P.C.E.) a fost înființată și a început oficial activitatea începând cu data de 15 Ianuarie 2024, având adresa în Craiova. Scopul fundamental al A.P.C.E. este să creeze o platformă unitară pentru prosumatori și să sprijine formarea și consolidarea Comunităților de Energie, având ca obiectiv schimbarea semnificativă a sistemului energetic actual.

Asociația se angajează să acționeze cu seriozitate și profesionalism, reprezentând interesele tuturor prosumatorilor din Romania. Prin colaborarea strânsă în echipă și prin implicarea activă a voluntarilor, A.P.C.E. dorește să atragă profesioniști integri și serioși care să contribuie la propunerea și modificarea legislației, oferind argumente si contra-argumente pertinente, tehnice și conforme cu legislația europeană în vigoare, în favoarea prosumatorilor. Suntem convinși că prin unirea unui număr semnificativ de oameni hotărâți și serioși, vom reuși să aducem schimbări concrete și să influențăm pozitiv peisajul energetic din Romania. Ne propunem să fim vocea prosumatorilor și să ne reprezentăm interesele la cel mai înalt nivel legislativ”, transmite A.P.C.E.

În România sunt pentru 101.000 de prosumatori, iar conform infrmațiilor transmise de A.P.C.E., într-o zi cu soare, prosumatorii produc energie mai multa decât 2 reactoare nucleare CANDU adică 20% din consumul energetic al țării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica