vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Nimeni nu îl vrea pe Ișfan

Mihai Rotaru a plătit 650.000 de euro pentru a-l transfera pe Alexandru Ișfan, de la FC Argeș. Oltenii au crezut că au dat lovitura și că au transferat unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1. Jucătorul nu a reușit să se impună în Bănie, chiar dacă a primite mai multe șanse. El a fost criticat în mai multe rânduri de diferiți oameni de fotbal, dar și de suporterii echipei.

Mihai Rotaru a vrut să îl împrumute la o altă echipă, înainte de startul cantonamentului pe care alb-albaștrii l-au avut în Turcia.

În acest moment, Ișfan are de muncă, el e într-un blocaj. L-am întrebat pe Ivaylo dacă să îl dau împrumut, mi-a zis că nu, că el contează pe Ișfan, pentru are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort, dar în acest moment, Ișfan nu are randamentul necesar pentru a se impune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul în care se va debloca va fi un jucător extraordinar nu doar pentru Universitatea Craiova, ci și pentru România. Gândiți-vă cum am arăta dacă și-ar reveni trei din patru-cinci jucători care traversează un moment slab. Eu sper să își revină toți jucătorii”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special.

Inițial, după cum explică Mihai Rotaru, Petev s-a opus unei astfel de mutări. Apoi,paronul echipei l-a readus la Craiova pe Cîmpanu, iar împrumutul lui Ișfan se putea realiza. Acum, Potrivit GSP.ro, mijlocașul ofensiv a fost propus în ultima perioadă de CSU la trei cluburi din SuperLigă, „U” Cluj”, Petrolul și Hermannstadt. Toate l-au refuzat.

Politica