vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu recunoaște problema principală de la CSU Craiova: „Nu este bine”

CSU Craiova a avut două meciuri de pregătire în această iarnă. Oltenii așteaptă meciul cu Farul, iar Nicușor Bancu este bucuros pentru faptul că el și colegii lui nu s-au accidentat în cantonament. Căpitanul alb-albaștrilor recunoaște, totuși, că Petev nu a rezolvat încă problema principală a formației din Bănie. Mai exact, craiovenii ratează mult și primesc gol.

Mă bucur că toată lumea este sănătoasă, chiar dacă Mitri a avut ceva probleme acum, dar nu este grav. Speram ca și Screciu să-și revină în curând, ne-am pregătit foarte bine, ne-am descurcat mai bine ca în primul meci. Am jucat astăzi cu o echipă puternică, ne-am ridicat la nivelul lor. Am ratat foarte mult, am primit și gol. Probabil că și asta e o problemă (n.r. că ratăm mult și primim gol). La 1-0 stai cu emoții, orice fază poate să fie gol, nu este bine, încercăm pe viitor să lucrăm mai mult pe faza de atac.

Am încercat să pregătim toate părțile, acasă sigur vom pune la punct acest lucru. Sperăm să marcă mai mult decât am făcut-o. Aștept să înceapă campionatul. Am muncit foarte mult cu toții, am suferit destul. Așteptăm duminică să vină cât mai multă lume la stadion, să batem. Eu nu am probleme cu condiția fizică, mă bucur că și colegii mei au avut aceeași atitudine”, a remarcat Nicușor Bancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lupta pentru titlu este destul de strânsă. FCSB e singura echipa care are un avans considerabil. În rest, echipele care vin din spate continuă să spere, în perspectiva înjumătățirii punctelor, în play-off. CFR Cluj, CSU Craiova și Rapid sunt formațiile care visează la câștigarea campionatului.

Politica