joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Mascații care au bătut un șofer au un nou termen în instanță

Șase mascați au fost plasați sub acuzare. Șoferul a fost transferat din arest direct în sala de operație

Polițiștii acuzați de tentativă de omor și tortură au programat pentru luni un alt termen în instanță. Desfășurat inițial în vara anului 2020, procesul este departe de a ajunge la o concluzie.

Faţă de lipsa raportului de expertiză amână judecarea cauzei la data de 15.01.2024,ora 09:30, pentru când părtile au terme în cunostinţă”, e decizia Tribunalului Gorj. Cei șase inculpați din dosar sunt Alin Buligan, Alexandru Mihălcescu, Alexandru Popescu, Vlăduț Rovența, Cosmin Anica și Daniel Popescu, conform Pandurul. Ei sunt judecați de abuz în serviciu, tentativă de omor și tortură.

Primii patru indivizi au fost cei care au intervenit în noaptea conflictului. Aceștia au fost chemați să localizeze un șofer suspectat de ultraj. Potrivit anchetatorilor, membrii forțelor speciale au găsit șoferul și l-au supus unei bătăi violente. În rechizitoriu, procurorii au consemnat că victima, un bărbat din Novaci, a fost transferată direct din arest în sala de operație. A fost agresată atât de grav încât medicii au fost nevoiți să îi extirpeze câteva organe pentru a-i salva viața. Ca urmare a acestui incident grav, toți cei șase au fost plasați sub acuzare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica