joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Top vedete care nu mai consumă deloc alcool

„Dacă aș avea acum patru halbe de bere în față și o sticlă de vodcă aș transforma camera asta într-un haos total, în doar trei minute”

Consumul de alcool, aparent distractiv, este totuși un viciu periculos. Cei care se angajează în consumul de băuturi alcoolice se pot confrunta cu diverse probleme. Renunțarea la consumul de alcool aduce beneficii precum îmbunătățirea calității somnului, reducerea riscului de îmbolnăvire, creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea aspectului fizic și instaurarea unei stări permanente de bine.

Nu afirmăm doar noi sau specialiștii, ci acest lucru este demonstrat și de numeroase vedete internaționale. Acestea sunt starurile care au decis să renunțe la consumul de alcool. Există celebrități care au ajuns să fie dependente de băuturile alcoolice și care acum evită cu fermitate asemenea vicii, notează wowbiz.ro.

Tom Hardy este unul dintre marii actori care spune că nu are niciun viciu. Alcoolul și substanțele interzise nu fac parte din viața sa, pe motiv că dacă ar ajunge să le consume și-ar distruge toată cariera.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Dacă aș avea acum patru halbe de bere în față și o sticlă de vodcă aș transforma camera asta într-un haos total, în doar trei minute”, spunea actor, conform The Mirror.

Bradley Cooper a fost unul dintre cei care au gustat din aburii alcoolului, dar a renunțat la acest viciu când a realizat că întreaga lui viață și carieră se duc pe apa sâmbetei.

”Dacă aș fi continuat, mi-aș fi sabotat întreaga viață”, declara el în 2013, conform GQ .

Brad Pitt este și el unul dintre staturile internaționale care nu mai vrea să audă de alcool. Actorul spune că, dacă ar putea, ar șterge definitiv din viața sa etapa în care băuturile alcoolice deveniseră un viciu pentru el.

”Nu mai vreau să trăiesc acea perioadă niciodată”, spunea el pentru GQ Style, ținându-se de șapte ani departe de această tentație.

Zac Efron este și adeptul traiul fără alcool, alegând un stil de viață echilibrat, bazat pe sport, diete și sănătate, în detrimentul băuturilor alcoolice. De departe, însă, cel care ar putea fi un adevărat exemplu în lupta cu alcoolismul este Ben Affleck. În 2018, actorul a ajuns pentru a treia oară la dezintoxicare, fiind acum un real sprijin și model pentru cei care vor să îi calce pe urme. A renunțat la alcool, și-a refăcut viața amoroasă cu Jennifer Lopez și a dat și boom în carieră.

”Am devenit fără să vreau cap de afiș în lumea actorilor alcoolici care s-au recuperat și au renunțat la vicii în totalitate.Iar cea mai bună parte din toată această poveste este că, uneori, sunt sunat pentru a-i ajuta și pe alții”, spunea actorul, conform The Hollywood Reporter.

Și Gerard Butler a ajuns la dezintoxicare și spune că a fost una dintre cele mai bune decizii din viața sa. A avut probleme cu alcoolul, dar a pus punct acelei perioade, fiind mândru acum că a reușit să renunțe la viciul care-i putea distruge toată cariera.

”Poate că o persoană puternică nu ar fi ajuns la dezintoxicare, dar  eu sunt bucuros că am ajuns. Am luat multe decizii proaste în viața mea, dar au fost unele și bune, ca aceasta”, declara starul, notează Menshealth.

Politica