joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Percheziții în Craiova privind șantajul

Polițiștii craioveni au făcut percheziții într-un dosar penal în care un bărbat de 34 de ani ar fi amenințat cu bătaia un altul, de 30 de ani, pentru a-și recupera suma de 12.500 de euro. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„Ieri, 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, ambele în municipiul Craiova. Activitățile au avut loc în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

În fapt, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, este bănuit că în perioada august-septembrie 2023, ar fi amenințat cu acte de violență un tânăr de 30 de ani, tot din municipiul Craiova, în scopul recuperării sumei de 12.500 de euro pe care acesta din urmă o împrumutase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 34 de ani a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (trei acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica