vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat la spital, după ce a fost luat la bătaie

Doi bărbați, de 31 și 26 de ani, din localitățile Bumbești Jiu și Turburea, au fost luați la bătaie de un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Tămășești, județul Gorj. Bărbatul de 31 de ani a fost dus la spital pentru îngrijiri. Agresorul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 6 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu-Biroul de Ordine Publică au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane în municipiu. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 31 și 26 de ani, din localitățile Bumbești Jiu și Turburea, ar fi fost loviți de către un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Tămășești, județul Gorj.

În urma incidentului, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, față de bărbatul de 25 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 25 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, transmit polițiștii.

Un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului din Târgu Jiu, a fost prins de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

„În seara zilei de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului din Târgu Jiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la o unitate medicală pentru prelevare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, potrivit IPJ Gorj.

Un tânăr de 16 ani a fost prins de polițiști conducând fără permis de conducere. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„La data de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat în trafic un tânăr, în vârstă de 16 ani, din comuna Hurezani, în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform sursei citate.

Un bărbat, în vârstă de 19 ani, din Târgu Jiu, a fost prins în timp ce conducea pe Bulevardul Constantin Brâncuși, având numere de înmatriculare provizorii și valabilitatea autorizației de circulație expirată.

„La data de 6 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Constantin Brâncuși din municipiu, având numere de înmatriculare provizorii și valabilitatea autorizației de circulație expirată. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, au mai transmis polițiștii.

Politica