vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Bătut în stradă. Incidentul – pe principala strada din Severin

Un tânăr a fost bătut de mai mulți indivizi, în mijlocul străzii, în Drobeta Turnus Severin. S-a întâmplat pe principala stradă din oraș – bulevardul Tudor Vladimirescu. Incidentul a fost filmat de un localnic.

Protagoniștii ieșiseră dintr-o sală de jocuri de noroc.

Pe imaginile obținute de actualmehedinți.ro se observă cum tânărul este lovit, în repetate rânduri, de mai mulți indivizi, iar pe fundal, se aud țipetele unei tinere, notează sursa citată. Mai mult, se poate observa cum tânărul bătut este lăsat în mijlocul străzii, iar mai mulți șoferi circulă cu mașinile prin zonă ignorându-l.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa citată mai notează că unul dintre indivizii implicați în altercație revine la victimă, iar mai apoi, câțiva participanți la trafic opresc pentru a oferi ajutor.

Poliția face cercetări.

ȚLa data de 07 ianuarie a.c., ora 00.58, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în fața unei săli de jocuri, o persoană ar fi agresată de un grup de tineri.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică ocazie cu care, în urma cercetărilor efectuate, au identificat un tânăr de 29 de ani, din comuna Șimian, aflat în stare de ebrietate, ce ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

Persoană vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.

sursa foto: actualmehedinti.ro

Politica