sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru pregătește transferul lui Lumbardh Dellova

Patronul CSU Craiova este gata să facă încă un transfer important, care să întărească echipa în 2024

CSU Craiova a demarat o campanie de transferuri semnificativă, având în vedere dorința de a se consolida pentru a concura în lupta pentru titlul din Superligă. După achiziționarea lui Pyry Soiri, fundaș dreapta cu 43 de selecții în naționala Finlandei, Mihai Rotaru pregătește o nouă mutare, potrivit Orange Sport.

CSU Craiova se pregătește pentru încă o achiziție semnificativă înaintea reluării campionatului în noul an. După aducerea lui Pyry Soiri, fundaș dreapta din naționala Finlandei, Mihai Rotaru pregătește o nouă „bombă”.

Mihai Rotaru este gata să facă încă un transfer important, care să întărească echipa în 2024. Omul cu banii din Bănie a pus ochii pe un jucător din Kosovo. Potrivit presei kosovare, CSU Craiova vrea să îl transfere iarna aceasta pe Lumbardh Dellova, fundaşul celor de la FC Ballkani, fosta echipă al lui Albion Rrahmani, care a ajuns la Rapid. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltenii au avut o primă parte de sezon, în Superligă, exact aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 10 ani: cu foarte multe fluctuaţii de formă, cu meciuri foarte bune când te aşteptai mai puţin şi cu dezamăgiri totale atunci când le era lumea mai dragă. Cei cinci jucători de care CSU Craiova vrea să se despartă cât de curând sunt Florin Borţa, Ante Roguljic, David Sala şi Jean-Baptiste Mendy.

Politica