duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Cleopatra Stratan a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Edward Sanda

Cleopatra Stratan a vorbit despre schimbarea care i-a dat toată viața peste cap

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt un cuplu de patru ani, iar în 2021 au hotărât să își oficializeze relația prin căsătorie. Cei doi s-au întâlnit cu mai mulți ani în urmă și au colaborat în calitate de artiști, în domeniul muzical.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda reprezintă unul dintre cuplurile cel mai apreciate din țara noastră. Cei doi artiști au ales să își consolideze relația prin căsătorie în 2021, după doi ani de parteneriat. În legătură cu momentul în care s-au întâlnit, fosta concurentă de la America Express a mărturisit că a fost unul deosebit, marcând o schimbare semnificativă în întreaga ei viață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut cunoștință cu șase ani în urmă, colaborând în industria muzicală. La acea vreme, cei doi nu anticipau frumusețea vieții pe care urmau să o împărtășească. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că a simțit o atracție față de el și îl aprecia profund. Într-un interviu, a dezvăluit că și-a exprimat sentimentele pentru a începe o relație.

Aceștia au lansat și o piesă, au petrecut tot mai mult timp împreună, iar iubirea a venit pe parcurs. Cleopatra Stratan mărturisește că ziua în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț a fost foarte frumoasă, având o mare importanță.

”A fost una dintre cele mai importante și frumoase din viața mea, ziua care mi-a schimbat complet viața. Te iubeeeesc @edwardsandaofficial”, a scris Cleopatra Stratan la InstaStory.

Cleopatra Stratan a împlinit 21 de ani și a sărbătorit aniversarea printr-o vacanță în Milano. Edward Sanda este un soț dedicat și i-a făcut o urare specială partenerei sale de viață.

”Eheee… orice spun despre tine mi se pare prea puțin în comparație cu ceea ce simt! Îți doresc mulți ani plini de fericire maximă , sănătate și milioane de dorințe împlinite! Te iubesc infinit! La mulți ani, soția mea! 💋♥️🤗”, a fost mesajul postat de Edward Sanda.

Politica