luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Mobilizare de donare de sânge pentru tinerii din Craiova implicați în accidentul de la Bran

Apel umanitar pentru trei tineri din Craiova, grav răniți într-un accident rutier produs, joi dimineață, în comuna Bran. Ei sunt internați la Spitalul Județean Brașov și au nevoie de sânge. În cumplitul accident au fost patru victime, una nu a putut fi salvată. Este vorba despre șoferul care conducea, un tânăr de 19 ani care a decedat, iar ceilalți trei sunt în stare foarte gravă. Aceștia au vârstele cuprinse între 17 și 19 ani.

Prietenii lor au împânzit rețelele de socializare cu mesaje în care cer sprijin de la oamenii de bine, pentru a dona sânge.

”Bună seara! Azi s-a produs un accident ff grav la Bran cu 4 adolescenți din Craiova, sunt la Spitalul Județean Brașov secția ATI în stare foarte gravă. Au nevoie de sânge urgent, mâine chiar. Se numesc Predoană Bianca, Enache Andrei și Iordache Adriana. Donam la Craiova și specificam pt acești copii. Vă rog, haideți să ne mobilizăm”, a fost mesajul unei internaute pe o rețea de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei patru adolescenți se îndreptau spre Brașov. Mașina lor a intrat în depășire și s-a izbit frontal de o dubă, ulterior, ajungând în șanț. Cei patru au fost încarcerați în mașină până la sosirea autorităților.

„O autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-un accident pe DN 73 Râşnov – Moieciu, în zona localităţii Bran, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea cauzelor producerii coliziunii. În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea patru persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical”, au fost declarațiile oamenilor legii din Brașov.

Sursa foto: FB/Esti din Craiova daca

Politica