luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Foto. Cu taxiul pe pârtia de schi. „Explicația” șoferului

Un taximetrist din Caraș-Severin și-a dus clientul până pe pârtie. Luat la întrebări de jandarmi, el a motivat că are dreptul să își lase clienții oriunde.

Taximetristul din Caransebeș a ignorat indicatoarele care restricționau accesul mașinilor în zona pârtiilor de schi din stațiunea Muntele Mic și a intrat cu mașina până la baza zonei de agrement, scrie radioresita.ro

“Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine…”, a fost răspunsul șoferului de taxi, când a fost luat la întrebări de jandarmi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmii montani l-au sancționat  contravențional cu 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit.

Oamenii legii reamintesc că este interzisă intrarea pe pârtiile de schi cu sănii, cu ATV-uri sau snowmobile. Și, cu atât mai puțin cu mașina.

“Este important să înțelegem că pârtiile de schi sunt destinate exclusiv sporturilor de iarnă, iar utilizarea acestora în alte scopuri pot pune în pericol viața și integritatea celor care practică aceste sporturi de iarnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi din Caraș-Severin, plutonier adjutant șef Marius Săndulescu.

Politica