miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu își mobilizează colegii pentru provocările din 2024

CSU Craiova s-a reunit și a plecat în cantonament. Oltenii vor avea un an destul de interesant, ținând cont de faptul că au încă șanse la titlu și sunt angrenați în fazele superioare ale Cupei României. Mihai Rotaru vrea să fie campion, dar știe că o astfel de performanță nu ține doar de dorință.

Nicușor Bancu spune că el și colegii lui trebuie să muncească foarte mult în perioada următoare, pentru că toate echipele din prima jumătate a clasamentului vor fi mai puternice în cea de-a doua partea a campionatului. Totodată, căpitanul de la CSU Craiova spune că nu vrea să mai vorbească despre titlu, ci doar să câștige fiecare meci în parte.

A fost o perioadă frumoasă petrecută alături de familie, acum suntem pregătiţi să începem din nou pentru că ne aşteaptă un an greu. Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine, să fiu ferit de accidentări şi la finalul sezonului să fim cât mai sus în clasament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mai vorbesc de titlu, noi trebuie să câştigăm fiecare meci, pentru că nu am avut nişte evoluţii constante anul trecut şi sper ca acum să se întâmple diferit. Urmează două partide foarte grele, cu Farul şi FCSB. Cu siguranţă cu Farul va fi total diferit faţă de meciul din cupă, pentru că vin cu toţi jucătorii. Trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut în ultimele două partide. Trebuie să fim mai concentraţi pe faza de apărare şi ţinând cont că jucăm acasă ar trebui să câştigăm ambele partide, şi cu Farul, şi cu FCSB”, a afirmat Bancu.

Politica