joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Amendați de polițiști pentru că nu au respectat regulile în trafic

Oamenii legii din Dolj au amendat mai multe persoane în minivacanța de Revelion pentru că nu au respectat regulile în trafic. Peste 350 de polițiști au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aceştia intervenind la peste 345 de solicitări ale cetăţenilor, 314 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În această perioadă au fost sesizate 109 fapte de natură penală, 31 fiind constatate din oficiu. Astfel, au fost înregistrate 38 de infracţiuni contra persoanei, 11 infracţiuni rutiere, 32 de infracţiuni contra patrimoniului, 17 privind nerespectarea regimului armelor, muniţiilor şi materialelor explozive şi 11 infracţiuni de altă natură. Poliţiştii au aplicat şi 330 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 140.000 de lei.

Un exemplu ar fi: oamenii legii au prins la volan o femeie care conducea băută. Aceasta conducea băută pe strada Libertății, din municipiul Craiova. Întrucât emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica