miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

MM Stoica, impresionat de transferul reușit de CSU Craiova

Pyry Soiri a semnat un contract valabil pe 2 ani și jumătate. El va purta tricoul cu numărul 18 și îl va avea rival direct pe post pe Vlădoiu. Fotbalistul are 43 de prezențe în Naționala Finlandei va întări postul de fundaș dreapta, dar poate evolua și în cele două flancuri ale atacului trupei din Bănie.

Mihai Stoica este de părere că partea a doua a campionatului intern va fi foarte interesantă, mai ales după ce primele 4 echipe din clasament vor încheia campania de transferuri. Oficialul de la FCSB a fost impresionat de mutarea făcută de Rotaru și consideră că patronul de la CSU Craiova a făcut eforturi mari pentru a-l aduce în Bănie pe Soiri.

A doua parte a sezonului o să fie foarte interesantă! Și CFR a zis că ia 6-7 jucători. Rapidul și pe bani, și cu cotă… Mă gândesc că unul din naționala Finlandei nu vine așa, de asemenea, Rotaru a făcut eforturi mari. Și noi am luat doi jucători care au confirmat. Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă, oricum era interesantă! Eu nu îmi aduc aminte de o campanie de achiziții de iarnă în care patru echipe, până la sfârșitul anului, să mute. Toate echipele au cumpărat jucători, trei echipe au mutat. Cred că e foarte benefic ce se întâmplă!, a declarat managerul general al ”roș-albaștrilor”, la Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica