vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru a vrut să scape de un jucător de la CSU, dar Petev s-a opus: „Mi-a zis că nu”

Mihai Rotaru ține cont de părerea antrenorului. Patronul de la CSU Craiova a dezvăluit că voia să îl împrumute pe Ișfan la o altă echipă, pentru că mijlocașul nu a reușit încă să se adapteze în Bănie. Tehnicianul echipei s-a opus și a spus că are nevoie de fotbalist, în lot, pentru că poate ajuta formația alb-albastră să-și îndeplinească obiectivul.

În acest moment, Ișfan are de muncă, el e într-un blocaj. L-am întrebat pe Ivaylo dacă să îl dau împrumut, mi-a zis că nu, că el contează pe Ișfan, pentru are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort, dar în acest moment, Ișfan nu are randamentul necesar pentru a se impune.

În momentul în care se va debloca va fi un jucător extraordinar nu doar pentru Universitatea Craiova, ci și pentru România. Gândiți-vă cum am arăta dacă și-ar reveni trei din patru-cinci jucători care traversează un moment slab. Eu sper să își revină toți jucătorii”, a spus finanțatorul la emisiunea Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru le-a plătit celor de la FC Argeș nu mai puțin de 650 de mii de euro pentru transferul lui Ișfan. Jucătorul de 23 de ani nu a reușit să se impună la formația din Bănie, iar prestațiile sale au fost criticate de multe ori.

Politica