vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a beneficiat de 20 de milioane de euro, în 10 ani

Mihai Rotaru nu a glumit atunci când a decis să se implice în fotbal. Omul de afaceri a făcut tot posibilul pentru a forma o echipă puternică în Bănie și spune că în CSU Craiova s-au investit aproximativ 20 de milioane de euro. Rotaru a reușit să mai completeze bugetul cu vânzări de jucători, cu bani din drepturi TV sau ticketing. Totuși, chiar dacă banii au fost mulți, oltenii nu au reușit să câștige titlul, dar s-au mulțumit cu câteva cupe și cu o SuperCupă.

Am băgat aproximativ 20 de milioane, dar trebuie să facem paritatea. Grosso-modo sunt 20 de milioane de euro. De scos, nu am scos niciun leu. Dacă facem o balanță între veniri și plecări, rămânem pe profit, dar problema sunt costurile operaționale.

Dacă punem în balanță venirile plus costurile operaționale, plus veniturile din vânzări de jucători și celelalte surse de venit, drepturi TV, participarea în cupele europene, ticketing, merchandise, marketing, suntem pe minus cu 20 de milioane de euro, doar că în ultimii patru ani înainte de pandemie am fost pe profit, ceea ce spune ceva”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru e hotărât să îi lase pe alții să bage bani la CSU Craiova, în viitor, pentru ca el să poată face un pas în spate și să se implice cât mai puțin la clubul din Bănie.

Politica