vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, mândru înainte de retragere: „Am reînviorat un brand, am făcut profit”

Mihai Rotaru e mândru de tot ce a realizat la CSU Craiova. El spune că a reînviorat un brand, că a făcut profit în Bănie și a subliniat faptul că alb-albaștrii au fost foarte aproape să câștige titlul. Ei au jucat cu trofeul pe masă, sub comanda lui Bergodi, chiar la Craiova, dar au pierdut cu CFR Cluj, iar ardelenii au câștigat campionatul.

Acum, Rotaru e gata să se retragă și să rămână cu doar 10% din acțiunile de la CSU Craiova. Patronul actual caută investitori, dar și un președinte competent, care să gestioneze foarte bine situația de la club.

Suntem pe drumul cel bun în ceea ce înseamnă atragerea de finanțare. Stăm bine în acest moment. Voi rămâne întotdeauna să susțin echipa, dar minoritar, asta e sută la sută. Îmi doresc să ajung la zece la sută. În acel moment, deciziile vor fi luate de președintele clubului. Dani Coman, Șfaițer, Răzvan Raț poate ajunge un președinte bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

AGA trebuie să controleze clubul, nu mai am treabă în acel moment. În acest moment, sunt undeva la 60%. Avantajul e că avem o expertiză în spate. Au fost patru ani înainte de pandemie, când Universitatea Craiova a fost pe profit. Pandemia ne-a întors. Am reînviorat un brand, am făcut profit, am fost aproape să câștigăm campionatul. Suntem a treia echipă a campionatului din punct de vedere sportiv.”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Politica