vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu propune doi jucători din Liga 1 la CSU Craiova

CSU Craiova a început transferurile. Oltenii au adus un fundaș dreapta, dar vor să întărească și centrul defensivei. În momentul de față, trupa din Bănie suferă la acest capitol. În ultimele meciuri, Zajkov, Bedelji și Screciu au fost indisponibili, iar Petev s-a văzut nevoit să improvizeze în apărare.

Sorin Cârțu și-a permis să facă și recomandări în acest sens. Fostul președinte al alb-albaștrilor spune că el îi apreciază pe Marian Huja și Seniko Doua, de la Petrolul.

Când am avut discuția cu domnul Rotaru, mi-am exprimat un punct de vedere în zona asta, tot erau în discuții, mi-a spus că era și Ricardinho, și Doua. Eu mi-am exprimat un punct de vedere pentru Doua. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmi place Doua, am susținut că ar fi bine să vină ca fundaș dreapta la Craiova acum. Îmi place și Huja, sunt doi de pe la Petrolul. Ei au jucători interesanți și cu o vârstă matură și cu o posibilitate de progres. Și Doua, și Huja”, a spus Sorin Cârțu.

Fără victorie în ultimele trei etape din 2023, CSU Craiova are 34 de puncte și este la zece distanță de liderul FCSB, după 21 de etape.

Politica