vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

MM Stoica îl regretă pe Alexandru Crețu

Alexandru Crețu a fost la FCSB, dar patronul echipei nu a fost mulțumit de evoluțiile fotbalistului. Mijlocaș de meserie, jucătorul era folosit pe poziția de fundaș central. Acum, MM Stoica spune că nu știa că lui Crețu nu îi convine să joace pe poziția de apărător, chiar dacă toată lumea știa că nu acela este postul lui de bază.

MM Stoica se consolează cu ideea că reprofilările forțate la FCSB au dat roate, în unele cazuri și susține că doar Reghecampf a reușit să vadă, la CSU Craiova, că Alexandru Crețu este un mijlocaș veritabil.

„Pe Alex Creţu l-am avut fundaş central. Dacă el venea şi zicea Alo! Sunt optar, dar chiar n-am ştiut. La Craiova cred că Reghe l-a pus. Nu l-am văzut nici în antrenamente să zică. Cum l-am pus pe Junior Morais mijlocaș central şi a râs toată lumea de parcă aş fi făcut stand-up, iar până la urmă ne-a salvat şi ne-am calificat cu el mijlocaș central în grupele Europa League, că l-am văzut în antrenamente. Nu mă duc la antrenament să stau pe Instagram”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica