vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Beat la volan a provocat un accident

Bărbatul avea permisul suspendat

Un bărbat de 56 de ani, din Bănie, a intrat cu mașina, pe contrasens, în altul de 44 de ani, din Breasta. Primul se deplasa în direcția Breasta – Craiova. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Bărbatul din Craiova a fost testat, iar rezultatul a indicat 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În seara zilei de 24 noiembrie a.c., ora 19.40, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 606, în comuna Breasta.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, din direcția Breasta către Craiova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Breasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Breasta și rezultat pozitiv, respectiv 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din municipiul Craiova.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul din municipiul Craiova are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, conform IPJ Dolj.

Politica