joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru nu vrea să audă de fuziunea cu FCU Craiova: „Noi avem un oraș pentru care jucăm”

Fuziunea dintre echipele din Craiova a fost un subiect destul de dezbătut în anul 2023. Unii oameni de fotbal din țară și câteva glorii ale fotbalului craiovean au spus că o unire a formațiilor din Bănie ar fi benefică pentru oraș, dar și pentru cei doi patroni. După ce Adrian Mititelu a spus că nu vrea o fuziune, a venit rândul lui Mihai Rotaru să își spună părerea.

Rotaru spune că o asociere între CSU și FCU este exclusă. Acesta explică faptul că nu mai vrea să se certe cu rivalii don oraș, că nu îl interesează niciun soi de scandal și nici ce face cealaltă formație din Craiova.

Chiar nu ne interesează, noi facem fotbal. Eu nu m-am certat cu nimeni, nu o să mă cert vreodată! Noi nu suntem în războaie, ceilalți sunt în războaie. Noi nu avem războaie cu nimeni, noi jucăm fotbal. Noi avem terenul de joc, suporterii pentru care jucăm, orașul pentru care jucăm. Nu vrem să ne războim cu nimeni. Să unim echipele? Exclus!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nimeni din clubul nostru nu a vorbit niciodată despre fuziune. Ei întotdeauna. Acum când au văzut că nu se pune problema, păi v-a întrebat cineva? În rest, nu am nimic cu nimeni, discut cu oricine. În momentul în care coboară foarte jos nu am cum să mă asociez”, a transmis Rotaru, conform Fanatik.

Politica