marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Litografie de Matisse, la tombolă la Muzeul Județean Olt

O litografie semnată Henry Matisse, cu o valoare estimată de colecționar la suma de 1.500 euro, este oferită în cadrul unei tombole organizate la Muzeul Județean Olt, cu ocazia vernisării expoziției „Great Artist of The World”, expoziție care marchează 50 de ani de la trecerea în neființă a marelui artist plastic Pablo Picasso.

„Muzeul Județean Olt vă invită să vizitați expoziția GREAT ARTIST OF THE WORLD și să participați la Tombola care se organizează cu ocazia acestei expoziții, expoziție dedicată împlinirii a 50 de ani de la trecerea în neființă a marelui artist plastic Pablo Picasso”, anunță Gheorghe Smarandache, managerul Muzeului Județean Olt.

Premiile din cadrul tombolei sunt oferite de colecționarul av. George Șerban, din București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Produsul participant la Concurs este o litografie, realizată de Matisse în 1951 și care a fost publicată prima dată în Revista Derriere de Miroir nr. 46/1952, precum și o revistă originală ”Derriere le miroir” nr. 46/47 – 1952 care aparțin colecției av. George Serban. Lucrarea aflându-se în acestă perioadă expusă pe simezele Muzeului Județean Olt, în cadrul expoziției Great artists of the world, fiind pusă dispoziție, în acest scop de către domnul av. George Șerban”, transmit reprezentanții Muzeului Județean Olt.

Concursul a fost lansat joi și se va încheia pe 4 ianuarie, la ora 17.

La concurs pot participa elevi și studenți din întreaga țară. Pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru câștigarea premiului Concursului, trebuie să cumpere un bilet de intrare în valoare de 2 lei și să se înscrie prin formularele puse la dispoziţie la casieria Magazinului Muzeului Județean Olt.

„Participanții au obligația să păstreze biletul de intrare ce atestă vizitarea expoziției, în baza căruia s-a realizat înscrierea în concurs până la momentul publicării câștigătorului astfel încât, în cazul contactării acestuia ca potențial câștigător să poată confirma posesia biletului de intrare reprezentantului Organizatorului și de asemenea în scopul validării lui ca și câștigător, să poată să facă dovada deținerii și să-l o poată preda în reprezentantului Organizatorului pentru a revendica premiul câștigat”, potrivit reprezentanților Muzeului Olt.

Premiul va fi acordat în unei trageri la sorți, în data de 10 ianuarie 2024, ora 12.00.

Politica