miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedințeni prinși beți și drogați la volan 

Polițiștii mehedințeni au oprit în trafic mai multe persoane pentru a face verificări. Astfel, aceștia au prins la volan trei bărbați aflați sub influența alcoolului sau care consumaseră droguri. Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe strada C.D.Ionescu, la intersecția cu aleea Brezniței o persoană ar conduce un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului Rutier care au identificat conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recolatrea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Un alt bărbat de 55 de ani din Mehedinți a fost prins de polițiști conducând băut. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare au oprit pentru control un bărbat de 32 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, în orașul Vânju Mare.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Cei trei bărbați, s-au ales cu câte un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.  

Politica