miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu are șansa carierei: „Nu mă gândeam niciodată că o să ajung acolo”

Nicușor Bancu merge la EURO alături de România. Căpitanul de la CSU Craiova are o carieră bazată pe muncă, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români în activitate. El a trecut peste multe probleme de sănătate. A suferit accidentări grave și a ajuns să evolueze, din extremă, pe poziția de fundaș stânga.

Nimic nu l-a împiedicat să se ridice și să o ia de la capăt, iar acum, Nicușor Bancu e gata să joace la un turneu final. El speră să obțină rezultate foarte bune alături de tricolori și să scoată lumea în stradă în timpul Campionatului European.

Ne așteptam, România e o țară fanatică, avem mulți suporteri. Toată lumea iubește fotbalul și meritau acest lucru, această calificare. Și sperăm că la European să îi facem pe mult mai mulți să iasă în stradă și să facem o performanță frumoasă. Deocamdată, sincer, nu. (n.r. – dacă s-au gândit la posibilele grupe de la EURO).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că Mister a reușit să facă un grup formidabil, am pregătit foarte bine fiecare meci, unitatea grupului a dus la acest lucru, dorința de a fi la un turneu final. Și cred că fiecare a dat ce a avut mai bun pentru a realiza acest lucru. (n.r. – ce făcea la ultimul turneu final al naționalei?) Îi vedeam la televizor și doar speram și eu să ajung aici. Nu mă gândeam niciodată că o să ajung să joc la un turneu final.”, a declarat Nicușor Bancu, la conferința de presă premergătoare jocului România – Elveția.

Politica