miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

5 lideri de sindicat din serviciile de Ambulanță, în greva foamei

Cinci lideri de sindicat din serviciile de Ambulanţă au intrat în greva foamei, nemulţumiţi că Legea pensiilor nu recunoaşte condiţiile de muncă dificile din sistemul operativ.

Sunt în greva foamei :

  1. Chiş Gheorghe preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa”din România
  2. Gâdiuţă Claudia – lider la Sindicatul Liber Independent Salvarea Tulcea
  3. Dragomir Valentin – lider la Sindicatul Ambulanţa Brăila
  4. Comănescu Alexandru – lider la Sindicatul Ambulanţa Vâlcea
  5. Muşa Daniel Constantin – lider la Sindicatul Ambulanţa Olt

Protestul are loc la Camera Deputaţilor, iar de la ora 12.00 se va muta la Guvern.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În susținerea celor 5 lideri de sindicat, angajați din toate serviciile de ambulanță, aflați în timpul liber, vor protesta începând de marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 10.00 la ora 12.00, în sediile centrale din toate serviciile de ambulanță.

”Greviștii, susținuți de protestatari din țară cer o întâlnire de urgență cu prim-ministrul  României domnul Ion-Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, domnul Alfred-Robert Simonis, președintele Comisiei pentru Muncă și protecție socială, domnul Adrian Solomon, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, doamna Simona-Bucura Oprescu și ministul Sănătății, domnul profesor univ. dr. Alexandru Rafila, pentru a stabili modalitatea de soluționare a revendicărilor sindicale și pentru a se găsi soluții care să resolve situațiile cu care se confruntă serviciile de ambulanță”, se arată în comunicatul sindicaliștlor.

Foto: Facebook/Marius Nicolae Sepi

Politica