joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Reținut de polițiști pentru violare de domiciliu și furt  

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Scărișoara, județul Olt, a fost reținut de polițiști pentru furt și violare de domiciliu. În noaptea de 2/3 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, din localitate, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea de domiciliu. La data de 5 noiembrie, persoane necunoscute ar fi sustras o bicicletă din fața unei societăți comerciale, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

De asemenea, la data de 7 noiembrie, persoane necunoscute i-ar fi sustras unui bărbat un portofel în care se afla suma de 2.400 de lei, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

Poliţiştii au identificat un bărbat, în urma verificărilor, în vârstă de 38 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, bănuit de comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta, având în vedere limitele pedepselor aplicate pentru infracțiunile ce fac obiectul cauzei. 

Politica