joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Prima Regională, la Râmnicu Vâlcea. AUR își prezintă candidații pentru Parlamentul European

Joi, 30 noiembrie a.c., de la ora 18.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea va găzdui “Regionala Vâlcea – Prezentarea listei de candidați a Alianței pentru Unirea Românilor în vederea Alegerilor din 2024 pentru Parlamentul European”. Evenimentul a fost anunțat chiar de către președintele formațiunii la nivel național, deputatul George Simion, care va și participa la el.

Întrunirea va fi organizată de filiala Vâlcea a Aur, responsabili fiind coordonatorul regional pentru opt județe (Oltenia plus Argeș, Dâmbovița și Teleorman) numit recent chiar de către liderul național, omul de afaceri Vicențiu Mocanu (proprietarul brandului VeroTherm) și președintele județean Antonio Popescu. Se așteaptă o participare numeroasă, cu mulți reprezentanți de organizații locale și liderii naționali ai formațiunii la prezidiu, dar și cu multă presă, atât națională, cât și regională și locală.
În altă ordine de idei, sâmbătă și duminică (18-19 noiembrie) Vicențiu Mocanu a participat din partea AUR Vâlcea, la Palatul Parlamentului din Capitală, la Ediția a IV-a a International Crisis Summit, organizat de AUR și The Grass Roots Association. “Forumul a reunit experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume. În cadrul său au fost prezentate date, statistici și informații, obiectivul fiind crearea unei platforme prin care să lansăm inițiative și să avansăm soluții pentru a ne asigura că ne vom păstra drepturile fundamentale, iar libertatea va triumfa”, au explicat organizatorii.
Într-un recent sondaj comandat de PNL, din care au fost făcute publice câteva date, AUR se situează pe locul al doilea în preferințe electoratului din județul Vâlcea, cu peste 21%, după PSD (peste 35%) și înaintea PNL (cca. 18,5%), USR (cca. 9%) și SOS (cca. 8%).

Politica