miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu îi critică dur pe antrenorii din Liga 1: „Nu e ceva profesionist”

Sorin Cârțu este de părere că mulți antrenori din Liga 1 nu au personalitate, când vine vorba de atitudinea lor în fața patronilor. Finanțatorii tind să se implice cât mai mult la echipele din România, iar fostul președinte al Universității Craiova susține că tehnicienii ar trebui să fie mai curajoși și să își facă treaba așa cum cred ei că este mai bine, nu cum vrea un om de faceri care vrea să manevreze fiecare mișcare.

„(n.red. – de ce se apelează așa de des la antrenori străini). Sunt deciziile patronilor. Dacă stai și te gândeșți, la multe echipe patronul intervine și îi subapreciază pe antrenori. Când tu îi lași să își spună nu știu ce puncte de vedere, că ți-e teamă că nu te mai plătește, te concediază. De aia se întâmplă ce se întâmplă, tu îi asculți ideile și nu sunt niște idei care vin dintr-o bază a fotbalului, nu e ceva profesionist”, a spus Sorin Cârțu, la prosport.

Gigi Becali a fost primul patron de club din Liga 1 care a spus clar că se implică la echipă și că antrenorii răspund în fața lui oricând. El face și echipa, uneori, dar și schimbările, atunci când este cazul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica