luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Recrutări la Asociația Vâlceană a Elevilor

Se caută elevi care să se implice în educație! Asociația Vâlceană a Elevilor anunță că se află în plină perioadă de recrutare. Tinerii interesați sunt așteptați la interviu.

„Asociația Vâlceană a Elevilor(“AVE”) este singura organizație independentă de elevi din județ care militează pentru drepturile elevilor la nivel local, cât și la nivel național. Dorim să fim alături de elevi, oferindu-le oportunitatea să se implice direct în sfera educației – AVE dă startul sezonului de recrutare.

Percepem noile începuturi a fi cheia-succesului a schimbării, încât activarea în sfera reprezentanței elevilor marchează pozitiv prestanța unui sistem educațional echitabil. AVE este prezentă în dezvoltarea tinerilor, astfel anunță crearea unor drumuri unice pentru elevii vâlceni, întrucât deschide porțile pentru potențiali elevi reprezentanți care să ducă mai departe scopul Asociației. Dacă înclinația ta merge spre sfera educației, te încurajăm să susții interviul în perioada 13-15 octombrie, fizic la Centrul de Tineret “Youth Hub”, cât și online prin intermediul platformei “Google Meet”. Accesând rețele noastre de socializare poți găsi mai multe detalii( Instagram: asociatiaelevilor.vl; Facebook: Asociația Vâlceană a Elevilor).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Implicarea civică constituie o multitudine de abilități care îți intră în posesie, fiind pus în ipostaza de a aspira spre noi domenii și cunoscând persoane care îți pot marca viitorul. AVE inaugurează conceptul artei justiției prin câștigarea procesului pentru burse și stimulează încredere și destoicism în fața Curții Constituționale a României prin reușita procesului pentru transportul gratuit la nivel județean. Inițiativele marca AVE care au evidențiat conceptul de informare în orientare sunt “ABC-ul Carierei”, “Generația #Putem”, “Opportunity Fair”, “Caravana AVE”, “Vâlcea Debates”, webinar-ul “All about studying abroad-dreams come true”.

Colectivul Asociației este format din tineri elevi care purced dedicarea pentru implicarea în comunitate, devenind pe parcurs ca o familie.

Așadar, vă așteptăm să luați parte din echipa AVE, care se va asigura că veți avea parte de un parcurs unic, marcând această experiență care vă va evidenția abilitățile pe perioada liceului.

Poți deveni chiar tu vocea elevilor, implicându-te în Asociația Vâlceană a Elevilor!”, au transmis reprezentanții AVE, într-un comunicat de presă.

Formată din elevi pentru elevi, AVE asigură protejarea drepturilor acestora încă din anul 2018, oferindu-le sprijin în rezolvarea problemelor privind sistemul de învățământ românesc.

foto arhiva

Politica