luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Conducerea colectivă de la FCU Craiova a oferit faza etapei în Liga 1

Adrian Mititelu a implementat ceva unic în fotbalul românesc. Este vorba despre o conducere colectivă, coordonată chiar de el, dar care îl are în frunte pe Dan Vasilică. Preparatorul fizic este secondat de antrenorul principal din acte, Paul Răducan. Tehnicianul cu licență PRO, alături de secundul oficial al formației din Bănie, Florin Drăgan, au oferit faza etapei.

La finalul meciului cu CFR Cluj, cei doi s-au prezentat în fața jurnaliștilor, separat. Florin Drăgan era la flash-interviu în timp ce Paul Răducan vorbea la conferința de presă.

„Chiar dacă am jucat la CFR Cluj, am venit cu pretenții, să nu pierdem cel puțin. Acel gol nu a venit într-un moment bun, a venit chiar la începutul partidei. Suntem supărați, nu am crezut că nu obținem mai mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aveam nevoie de un singur gol ca să prindem puțin tupeu în joc, nu am reușit să marcăm și am pierdut cele trei puncte. Asta ne doare, că nu am reușit să marcăm, am avut 4-5 șuturi pe spațiul porții, toate au fost reținute de portar”, a spus Paul Răducan la conferința de presă de la finalul meciului.

Nici Florin Drăgan nu a fost prea încântat de jocul echipei. Rămâne de văzut pe cine vor asculta alb-albaștrii și care opinie va fi mai importantă în viziunea lui Dan Vasilică, pentru că preparatorul fizic va trebui să îi dea niște explicații șefului suprem al conducerii colective de la FCU Craiova.

Avem fază fixă, corner, primul gol a fost incredibil. Două greșeli mari, în lanț. Am ratat ocazii foarte mari. A fost un joc pozițional bun, am ieșit bine din apărare. Am controlat centrul terenului. Problema a fost că nu am reușit să marcăm, chiar dacă am avut foarte multe șuturi pe poartă. Am avut ceva probleme pe contraatac. Cam asta a fost istoria partidei. 

Noi am încercat să jucăm, am făcut-o bine, dar nu am fost concentrați. Dacă marcam un gol, cred că alta era soarta partidei. Șanse sunt, problema e că nu ajunge mingea acolo. Aducem multe mingi în preajmă careului, venim cu centrări și tragem la poartă. Nu am venit să ne punem pe două linii, am încercat să jucăm fotbal, dar nu ne-a ieșit. Au fost pragmatici și au făcut-o bine. Au o calitate mare și ei. Au avut două-trei ocazii și au înscris, noi am avut șase-șapte și nu am înscris”, a declarat Florin Drăgan.

Politica