luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Încă un eșec pentru conducerea colectivă de la FCU Craiova

FCU Craiova a mai pierdut un meci cu Dan Vasilică, Florin Drăgan și Paul Răducan pe bancă. Cei trei beneficiază de încrederea totală a lui Adrian Mititelu, dar rezultatele, momentan, nu sunt cele mai bune. Trupa din Bănie a mai înregistrat o înfrângere în Liga 1, de această dată, în fața celor de la CFR Cluj. Ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0, dar au avut și alte două goluri anulate.

Pentru formația din Gruia au marcat Camora și Otele. Oltenii încă nu au constanță în joc sau în rezultate. Acest lucru nu îl încântă pe patronul echipei, care nici nu mai are prea multe variante pentru a îmbunătăți ceva. Mititelu a încercat să aducă un antrenor cu nume, dar niciunul dintre cei chemați în ajutor nu s-a încumeta să preia FCU.

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora (cpt.) – Cvek, Tachtsidis, Muhar – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, R. Filip, Fica, Lucaci, L. Mihai, Jefte, Juricic. Absent: Cr. Manea (accidentat). ANTRENOR: Andrea Mandorlini.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): R. Popa – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, R. Negru – S. Asamoah, V. Achim (cpt.) – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu. Rezerve: Gurău – Diamantis, Buta, Mascarenhas, V. Pop, Dr. Albu, Blidar, Ibrahim, Blănuță. Absent: Padula (indisponibil). ANTRENOR: Paul Răducan.

foto: Facebook/FCUCraiova

Politica