luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bani pentru repatrierea unui gorjean decedat în Italia

După o îndelungată perioadă în care a luptat cu o boală cruntă, familia lui Cristian are nevoie de bani pentru a-l aduce acasă

Cristian Danaricu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut viața în acest weekend într-un spital din Italia. El a purtat o îndelungată luptă cu o boală gravă – leucemia. Din păcate, familia bărbatului nu are mijloacele financiare necesare pentru a-l repatria acasă. Sora sa a lansat un apel pe Facebook pentru a colecta fonduri.

Fratele meu Danaricu Cristian a decedat sambata 16.09.2023 la vârsta de 38 de ani după o luptă grea cu LEUCEMIA. Au fost ani grei de luptă cu boala, tratamente, spitale doar ca sambata trupul sau a cedat în fața suferinței!Cristi a lăsat în urmă 4 frați și o mamă îndurerată! A decedat în Verona, Italia, pe patul spitalului! Veniturile noastre sunt modeste și încercăm din răsputeri sa îl aducem acasă la el!

Am vorbit cu dl Remus Sapun și datorita bunătății sale am primit o reducere substanțială și garanția ca îmi va aduce fratele acasă! Fac apel la toți oamenii cu inima mare sa ne ajute sa putem aduce trupul neînsufletit al fratelui meu acasa pentru a fi inmormantat crestineste! Cont bancar :RO85BREL0005521706840100, Maria-Emilia Danaricu”, a transmis sora bărbatului. Cristian a lăsat în urmă patru fraţi şi o mamă îndurerată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica