sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru pune presiune pe jucătorii lui Reghecampf: „Hai să și jucăm!”

Eșecul cu Farul Constanța l-a făcut pe Mihai Rotaru să reacționeze destul de dur la adresa echipei sale. Patronul de la CSU Craiova spune că Laurnețiu Reghecampf are un lot cu jucători foarte valoroși, doar că aceștia trebuie să se mobilizeze mult mai bine și să fie conștienți de faptul că evoluează la o formație cu pretenții.

Rotaru nu mai acceptă orice din partea fotbaliștilor. Omul de afaceri vrea neapărat să câștige titlul și îi avertizează pe alb-albaștri. Finanțatorul trupei din Bănie susține că cine nu face față o să stea pe bancă sau chiar va fi pus pe liber.

Mi-e greu să compar. A fost un meci slab. Cred că a fost mai slab ăla de anul trecut când am pierdut cu 3-2, dacă mă întrebați pe mine. Când am condus cu 1-0 și 2-1. N-am arătat bine. Au fost și jucători care au dezamăgit și ori se trezesc, ori se apucă de alte sporturi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu avem cum să tăiem în carne vie. Pur și simplu cine nu face față va sta pe bancă, sau în tribună sau pleacă! Cine nu înțelege că noi trebuie să jucăm ca o echipă și lăsăm individualitățile. Deși rămân la părerea că nicio echipă din România nu are individualitățile noastre! Hai să și jucăm!”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Politica