sâmbătă, octombrie 19, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a făcut ultimul transfer al verii. Mihai Rotaru e încântat: „Era cel mai în formă jucător”

CSU Craiova a reușit cel de-al treilea transfer al verii și, cel mai probabil, ultimul. Lyes Houri a revenit în Bănie și a semnat un contract valabil pe 3 ani cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Mijlocașul a mai îmbrăcat tricoul alb-albastru și în trecut. El era împrumutat, atunci, de olteni, dar o accidentare l-a ținut departe de teren, iar transferul definitiv nu s-a mai realizat.

,,Universitatea Craiova a semnat cu mijlocașul francez un contract valabil pe 3 ani. Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB. Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României când evolua la Viitorul (actuala Farul), reușind să impresioneze în campionatul intern al țării noastre. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár, formație pentru care a jucat în 87 de partide”, se arată în comunicatul oltenilor.

Mihai Rotaru este încântat de mutarea realizată. Patronul de la CSU Craiova spune că mijlocașul a fost cel mai important fotbalist din Bănie, în mandatul precedent al lui Reghecampf, până să se accidenteze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 3 ani e semnat. Houri a jucat la noi extraordinar în primul mandat al lui Reghe. El s-a accidentat în cantonamentul din Antalya. A fost principalul motiv pentru care noi am pierdut campionatul, pentru că era cel mai în formă jucător al Universității Craiova„, a spus Mihai Rotaru, potrivit as.ro

Politica