marți, octombrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Roman e gata să semneze un nou contract în Liga 1

Mihai Roman, fostul jucător al celor două echipe din Craiova, este gata să semneze un nou contract în Liga 1. După ce și-a dat restart la ce i-a mai rămas din carieră, în tricoul celor de la FC Botoșani, atacantul poate poate ajunge la o înțelegere cu Petrolul Ploiești.

Antrenorul ploieștenilor a spus clar că așteaptă să primească un nou atacant, dar nu i-a dat numele acestuia: „Da. Sunt discuții, dar nu vă pot spune în momentul de față. Sunt discuții, o să vedeți mâine cel mai probabil. Este un jucător din SuperLiga. Eu sper să se închidă, era 90, 90 și ceva la sută închis, dar prefer mâine să-l am la antrenament. Joacă de la jumătate în față, este jucător cunoscut”, a declarat Florin Pîrvu, conform Fanatik.

Mihai Roman este mândru de realizările pe care le-a avut la FC Botoșani și este gata să înceapă o nouă etapă a carierei sale. Atacantul a mai evoluat pentru echipe precum: FCU Craiova, Petrolul, U Cluj, Turnu Severin, Săgeata Năvodar, Pandurii Tg. Jiu, NEC Nijmegen, Petah Tikva, Universitatea Craiova, Poli Timișoara

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mai eram compatibil cu ceea ce se întâmplă la club. Îi mulțumesc domnului Iftime că m-a înțeles. Ne-a afectat faptul că Marius Croitoru, care este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut, nu a putut sta pe bancă. Problema asta cu licența ne-a afectat, ne-a scăzut moralul. În plus, am avut ghinion, multe goluri primite pe finalul meciurilor sau din erori. Am dat 15 goluri și 6 assisturi într-un an și jumătate. Fără niciun penalty. Goluri curate”, a spus Mihai Roman, pentru iamsport.ro, după plecarea de la FC Botoșani.

foto: Instagram/Mihai Roman

Politica