joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Juraj Badelj e recunoscător pentru șansa pe care i-a oferit-o CSU Craiova: „Nu aveam aşteptări prea mari”

Juraj Badelj s-a declarat încântat de tot ce a găsit la Craiova. Fundașul formației din Bănie spune că nu știa la ce să se aștepte atunci când a acceptat să joace în România, dar nu avea de gând să rateze o astfel de ocazie. El consideră că un tânăr jucător are destul de rar șansa să ajungă la un club cum e CSU.

Pentru mine a fost o ofertă grozavă cea venită de la Craiova, nu cred că există mulţi jucători tineri şi fără experienţă la seniori cărora să li se ofere aşa ceva. Am acceptat‑o imediat. Simt că am venit la un club foarte mare, dar mai ales simt că fac parte dintr‑o echipă şi o familie şi asta mă bucură mult. Despre fotbalul de aici ştiam foarte puţine. Despre ţară ştiam câteva lucruri, despre legendele din Transilvania de pildă. Sincer nu aveam aşteptări prea mari de la fotbalul din România, necunoscând situaţia de aici, dar după ce am ajuns aici am fost foarte plăcut surprins. Cred că am venit la un club foarte mare, după cum spuneam, iar oraşul mi‑a depăşit şi el aşteptările”, a declarat Juraj Badelj pentru revista oficială a clubului CSU Craiova.

Eugen Neagoe i-a câștigat încrederea apărătorului. Badelj spune că se înțelege foarte bine cu antrenorul lui și că mereu încearcă să de adapteze la ceea ce i se cere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul cu CFR a fost categoric cel mai greu meci al meu. Ştiu că au fost campioni ai ligii mulţi ani la rând şi chiar au nişte fotbalişti foarte tari, duri. A fost într‑adevăr ciudat să joc fundaş stânga, iniţial m‑am simţit un pic stingher. Dar apoi, m‑a lovit adrenalina şi am putut să mă concentrez la maximum şi cred că m‑am descurcat onorabil. Le mulţumesc pe această cale lui Bogdan Mitrea şi lui Gjoko Zajkov, m‑au ajutat mult şi înainte de meci şi în timpul lui cu sfaturile şi impresiile lor. Neagoe este pentru mine un tip nou de antrenor, unul cu viziune şi un tip de caracter. Ne înţelegem de minune şi cred că există o conexiune bună între noi”, a mai spus Juraj Badelj.

Politica