luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Marcel Pușcaș face praf CSU Craiova: „Ai 30 de ani lipsă din buletin!”

Marcel Pușcaș i-a făcut praf pe rivalii de la CSU Craiova. Acesta a criticat modul în care clubul lui Mihai Rotaru a decis să îi sărbătorească pe marii fotbaliști ai Craiovei Maxima, înainte de meciul cu FCSB. Oltenii au umplut stadionul „Ion Oblemenco”, i-au aclamat pe Cârțu, Cămătaru, Lung și pe restul gloriilor Universității Craiova. Totuși, conducătorul de la FCU nu s-a lăsat impresionat.

„Ți-am spus că nu cred în festivisme înainte de competiție. Am asistat la destul de multe în viața mea. Și ăsta a fost un meci important pentru ambele echipe. Am participat cu Bastia la celebrul meci. Ei au făcut nu știu câți ani de la finala Cupei UEFA, fanfară, muzică înainte de meci și nu s-au calificat. După care acum vreo 8 ani la Târgu-Mureș, cu o seară înainte de meci, cu tot staff-ul, era meciul de titlu a doua zi cu Oțelul Galați. Steaua (n.r.FCSB) juca la Iași și cred că le trebuia un egal acasă de la ASA să câștige campionatul. Toată seara premergătoare meciului, tot staff-ul și conducerea clubului la masă se vorbea de Andra, culorile baloanelor, de cum vor arăta scena și luminile. Totul era pregătit de fiesta. Toate discuțiile și festivismele astea înainte de joc, declarațiile pompoase, se transmit și jucătorilor. Ei sunt artiștii, ei sunt în arenă și mintea lor funcționează. Până ai roșu, galben sau albastru pe baloane, ai un meci. Mie-mi distrage atenția cu asta și conducerea dă tonul”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA C HORIA IVANOVICI.

Marcel Pușcaș este de părere că sărbătoarea alb-albaștrilor din debutul meciului cu FCSB nu a făcut altceva decât să îi încurce pe elevii lui Eugen Neagoe. Oficialul echipei lui Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivali, despre care spune că au lipsă 30 de ani în buletin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Puteam să pun pariu pe orice că FCSB-ul câștigă! Din cauza festivismului. Puneam orice, și mașina la bătaie! Vorbesc foarte serios. Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin!”, a mai spus Pușcaș, conform sursei citate.

foto: Facebook/UCVOficial

Politica