luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Video/Craiova. Cu sabia în club, ce face Poliția

După ce „Jurnalul Olteniei” a publicat pe pagina de Facebook ( 👈click pentru video) imagini cu ce se întâmplă în cluburile craiovene, Poliția s-a trezit și a comunicat că își face treaba.

Mai exact, în preajma Floriilor, supărați că li s-a cerut să prezinte buletinele la intrarea într-un club din centrul Craiovei, niște indivizi cu mușchii umflați au pus mâna pe armele albe cu care umblă nestingheriți prin oraș. Au intrat fluturându-le. Au fost scoși afară de către personalul de pază, dar conflictul a continuat în fața clubului. S-a sunat atunci la 112. De atunci, până acum, când „Jurnalul Olteniei” a expus incidentul, Poliția nu a comunicat nimic, iar unele surse spun că nici nu ar fi mișcat nimic.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele: În noaptea de 08 aprilie a.c., ora 02.05, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, un bărbat necunoscut a pătruns în incinta unui club din municipiul Craiova, având asupra sa un obiect contondent. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei, persoana în cauză nemaifiind găsită. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul ilegal de armă albă şi ameninţare, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, au transmis acum reprezentanții Poliției Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu este primul incident de acest fel despre care nu se aude în spațiul public. Înțelegem că orașul trebuie să aibă o imagine frumoasă. Dar la fel de bine înțelegem că oamenii ar trebui sa fie în siguranță.

foto: captura video

Politica