vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Prinși după ce au furat o mașină și două biciclete

Doi minori, unul de 14 ani și unul de 15 ani, și doi tineri din Mehedinți, sunt acuzați de furt și distrugere. Aceștia au furat o mașină, două biciclete și o drujbă și au distrus două televizoare.

Oamenii legii i-au prins în flagrant când încercau să sustragă catalizatorul mașinii furate.

„În dimineața zilei de 28 februarie a.c., patrula mixtă formată dintr-un polițist al Secției Poliție Rurală Șimian și un jandarm a surprins în flagrant delict, în localitatea Devesel un tânăr de 14 ani și un bărbat de 24 de ani, ambii din comuna Devesel în timp ce sustrăgeau catalizatorul unui autoturism, autovehicul pe care l-au sustras în aceeași noapte. Din cercetări, s-a stabilit faptul că la comiterea faptei au participat alte două persoane, un tânăr de 15 ani și un bărbat de 24 de ani. Ulterior, polițiștii au stabilit că cei doi tineri de 14, respectiv 15 ani au sustras în aceeasi noapte de la locuință proprietarului autoturismului două biciclete și o drujbă, distrugând totodată și două televizoare”, conform IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbații de 24, respectiv 25 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

„Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere”, mai arată IPJ Mehedinți.

Politica