duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Craioveancă beată și fără permis, la volanul unei mașini furate

O craioveancă de 32 ani a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase. Femeia era sub influența băuturilor alcoolice și nici nu avea permis de conducere.

„În ziua de 27 februarie a.c, ora 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic o femeie, de 32 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Unirii, din municipiul Craiova. Întrucât aceasta emana halena alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.În urma verificărilor efectuate de către polițiști, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere. De asemenena, aceasta este bănuită că ar fi sustras autoturismul, din municipiul Craiova, pe care ulterior l-ar fi condus pe drumurile publice. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.”- IPJ Dolj

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica