marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Beți, la volan, pe străzile din Olt

Doi şoferi din Olt s-au ales cu dosare penale după ce, în weekend, au fost depistaţi la volanul unor maşini, deşi consumaseră băuturi alcoolice. Cei doi șoferi sunt din localitățile Movileni, respectiv Balș

Potrivit IPJ, sâmbătă, în jurul orei 16:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Potcoava, au oprit pentru control, în comuna Movileni, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

Ulterior, în jurul orei 02:50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Balș, aflându-se pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Balș, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Balș, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Politica