duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Femeie lovită de mașină, la Piatra Olt

O femeie, în vârstă de 80 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce a fost lovită de un autoturism pe DN 64, în localitatea Piatra-Olt. Victima a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în urma impactului, femeia a fost transportată la spital, având răni serioase.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările producerii accidentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 80 de ani, din municipiul București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, – IPJ Olt.

Politica