miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Discursul lui Putin i-a adormit pe cei din sală. Fostul președinte Dmitri Medvedev, surprins moțăind

Vladimir Putin a susținut discursul anual în fața a sute de parlamentari ruși, oficiali de stat și soldați care au luptat în Ucraina.

Discursul, care a durat o oră și 50 de minute, a fost difuzat pe toate posturile publice de televiziune din Rusia, iar pe parcurs, mulți dintre ei au fost răpuși de plictiseală și au adormit.

Dmitri Medvedev, aflat în primul rând, lângă patriarhul Kiril a fost surprins în timp ce părea furat de somn, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Francis Scarr, un jurnalist BBC specializat în urmărirea presei ruse de stat, a fost unul dintre cei care au distribuit pe Twitter fotografii cu Medvedev.

Pentru Medvedev nu este prima oară când adoarme în timpul unui discurs susținut de Vladimir Putin. La fel s-a întâmplat și în 2016.

„Se pare că Medvedev s-a culcat într-adevăr. Totul este normal”, a scris Max Seddon, șeful biroului din Moscova pentru The Financial Times, în decembrie 2016, în timpul unui alt discurs al lui Putin.

Pe rețelele sociale au apărut capturi și cu alți parlamentari aflați în sală, marți, la discursul anual al președintelui rus și care păreau că dorm profund.

Printre politicienii de rang înalt care au părut plictisiți de discursul foarte lung al liderului de la Kramlin s-a numărut și ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

Foto: Twitter/Francis Scarr

Politica