joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Eugen Neagoe l-a supărat pe Gigi Becali

Eugen Neagoe a răbufnit după meciul direct dintre CSU Craiova și FCSB. Antrenorul s-a declarat deranajat de prezența lui Edjouma pe teren: „E un jucător care nu trebuia să se afle în teren după etapa trecută. Noi inventăm regulamentul, facem după cum ne taie capul. Săracul Armaș, probabil că nu-l mai cunosc copiii acasă, că s-a dus desfigurat. Acel fault nu este de roșu, i-am spus: ‘Ce ești așa disperat să dai roșu?’. Asta e realitatea. Puteam să plecăm cu cele trei puncte în aceasta seară, dar nu știu dacă era meritat”, a declarat Eugen Neagoe.

Gigi Becali nu a trecut cu vederea declarația antrenorului din Bănie. Patronul de la FCSB a ținut să îi dea o replică dură lui Neagoe, căruia i-a explicat că ar fi mai bine să își vadă de treaba lui.

Eu nu m-am băgat, că nu ştiu ce… am văzut că şi Neagoe a spus. Vezi-ţi, mă, de treaba ta, pe tine te interesează cu un meci în urmă, că nu trebuia să joace ăla. Păi dacă intra altul, juca altul şi îţi dădea trei goluri. Ce contează?! Voi mergeţi pe premisa că trebuia să ia unul roşu? Nu trebuia să ia roşu, nu trebuia! Că dacă trebuia să o luăm pe arbitraj… la Farul gol valabil. Vezi Doamne a influenţat faza Omrani… nu, gol valabil! Nu a fost 11 metri. Era gata, 3-1. Şi dacă vreţi, cu Craiova! Stai mă puţin… cum să fie umărul mai în faţă decât piciorul?”, a spus Gigi Becali, conform DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica