duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Scandal cu acuzații grave între MM Stoica și Mihai Rotaru

Mihai Rotaru s-a declarat deranjat de reacțiile pe care MM Stoica le are, mai ales după meciurile dintre FCSB și CSU Craiova. Patronul alb-albaștrilor chiar a făcut o plângere la FRF, în legătură cu faptul că angajatul lui Gigi Becali este analist TV.

Nu avem niciun meci cu MM Stoica. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare. „Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului, pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge! Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte, dar nu s-a făcut nimic deocamdată.  O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație, pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri”, a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik. 

Mihai Stoica i-a dat replica rivalului din Bănie. Acesta a explicat faptul că acea reclamație este stupidă. Totodată, finanțatorul oltenilor a fost acuzat de faptul că nu e interesat atât de mult să câștige cu alte echipe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Memoriul ăsta la Federație e la fel de stupid ca atunci când ar face un memoriu pentru ca echipa lui să primească două puncte când termină la egalitate. Ar putea motiva că rămâne un punct în aer. E atât de ridicol! Ce legătură are prezența mea aici cu exprimarea opiniei? Îmi pot exprima opinia aici, la toate televiziunile, pe toate rețelele de comunicare. Eu orice scriu pe Facebook se preia imediat. M-a jignit non-stop și am remarcat asta. I-am promis unui prieten comun pe care îl respect foarte mult că nu voi mai ironiza. Săptămâna trecută l-am lăsat pe Rotaru să vorbească de FCSB. Știți bine ieșirile, a avut și la adresa mea, că adversarii ar avea ceva cu FCSB pentru că sunt eu acolo. Ar vrea să joace mai bine cu noi, trag eu concluzia, și mai slab cu alții… e foarte sofisticat mesajul transmis”, a răbufnit Mihai Stoica la „Sport Report”, pe Orange Sport.

Politica