duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Olt. Biciclist lovit de autoutilitară

Un bărbat de 46 de ani din orașul Potcoava, județul Olt, a fost victima unui accident rutier produs în localitate. Bărbatul se afla pe bicicletă când a fost acroșat de o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Vedea, județul Argeș.

În urma incidentului, biciclistul a fost transportat la spitalul din Slatina pentru îngrijiri medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Vedea, județul Argeș și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistul nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Politica